perjantai 13. marraskuuta 2015

Ideapostaus valoista häissä

Olen pitempään ihaillut noita valopalloja, joita kaupoissa myydään näin joulun alla.
kuva täältä.

Vaikka häät ovatkin kesällä, mielestäni isommat valopallot olisivat todella ihanan näköiset katossa roikkumassa. Ajatus on vielä pyörimässä päässäni, enkä ole vielä kokeillut itse noita palloja tehdä, mutta... 
Katsokaa nyt miten ihanat Kaikki mitä osaan blogissa on tehnyt; tästä.
Tuollaiset mutta ehkä kenties kuitenkin jouluvaloilla, patteriversioilla, ettei tarvisi pistokkeiden ja jatkojohtojen kanssa temppuilemaan, tähän tyyliin:
kuva täältä. Kuitenkin ehkä vähän siistimmin, ettei nuo valot tuolta tursua..

Mikään ongelma kunnon valaisimienkaan teko tuskin olisi sähköpuolelta, mun isä ja veli taitavat sen homman. Vaihtoehto noille on tietenkin paperipallot, mutta eiväthän ne yhtä hienot tulisi olemaan!


Toinen vaihtoehto olisi tehdä hulahula-renkaasta valaisimia, mutta kuulin juttua että serkun häihin sellaisia olisi tulossa, enkä haluaisi matkia.
Tämä kuva löytyi täältä.


Toisekseen haluaisin ehkä meidän nimikirjaimiin valot, kuten tässä kuvassa sana LOVE on valaistu: 
Kuva täältä pinterestin kautta. Linkistä myös ohjeet tällaisen tekemiseen.

Rustiikkiseen tyyliin sopisi esim tällaiset:
Kuva täältä.
Noiden tekeminen voisi olla vaan hieman haastavampaa, kun puun täytyisi kuitenkin kuivua yms, enkä ole varma miten hyvin tuo sitten lopulta valaisee, riippuu kai raoista. Ideana kuitenkin hyvä.

Pinterestiä selaamalla löytää monta erilaista tapaa käyttää jouluvaloja, valoverhoja yms. En kuitenkaan itse koe rustiikkisissa häissä olevan tarpeellista käyttää valoverhoja, vaikka hienot ovatkin. En koe niiden sopivan teemaan.

Olen kuitenkin päättänyt, että Iittalan kivi tuikkukippoja tulee pöytiin tuikkuastioiksi, sillä miehen isä on Iittalalla töissä, ja haluaisin sen näkyä meidänkin häissä jollain tavalla. Lasinpuhalluksen taito on kuitenkin siirtynyt isältä pojalle, joka toki taitaa loppua appiukkooni. 
kuva täältä

Sormet syyhyävät nyt kyllä noiden valopallojen tekoon kovastikin! Pitääpä yrittää etsiä niitä pyöreitä ilmapalloja!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti