maanantai 9. marraskuuta 2015

Ikeasta häätavaroita

Parisen viikkoa sitten yritin pitää itseni hereillä, käyn yövuorot olivat sotkeneet rytmini ihan täysin. Yksin kotona ollessani en myöskään jaksanut alkaa katsomaan televisiosta huonoja ohjelmia vaan päätin lähteä Ikeaan tutustumaan häätavaroihin. Ikeasta varmasti löytyisi vielä paljon enemmänkin vaihtoehtoja häihin, mutta siinä väsymyksestä bongasin nämä. 

Olen miettinyt omiin häihini pöytiin Iittalan kivi tuikkukuppeja, kun todennäköisesti suhteilla saan melko edullisesti. Silti mietin, että Ikeasta saisi vielä halvemmalla ja onko sillä sitten niin merkitystä. Kuvat on otettu puhelimellani, joten laatu sen mukaista.

 Tuikkukuppeja löytyi monenlaisia. Korkeita, perinteisiä ja hieman erilaisiakin. Hinnat melko edulliset.







Näistä minua mielyttää eniten väsnas ja galej. Ikeasta löytyisi myös jalalliset tuikkukipot, mutta pidin niitä itselleni liian kalliiksi, joten en niitä sitten kuvannut. Mikäli vieraita tulee vähemmän eikä tarvitse jokaiseen pöytään laittaa useampaa, voi niitäkin miettiä, kovin nätit olivat.


Maljakoitakin löytyi monenlaisia, mutta valitsin niitä edullisia.






Olen miettinyt myös pöytänumeroita ja mihin esim menun pistää esille. Ikeasta vaihtoehdot.


Muitakin kehyksiä pilvin pimein, mutta nämä ne edullisimmat ja mielestäni hintaan nähden fiksuimmat. Erivärisiä löytyy.


Olen myös miettinyt laitanko juhlapaikan kattoon kangasta, jotta peitetään ruma katto ja tulee tunnelmaa. Meidän häämme on rustiikkiset, löysin myös kangasta vaihtoehdoksi kaitaliinaksi.





Emme ole vielä päättäneet hääpäivää, mutta vaihtoehtona olisi myös syyskuu. Iltaisin voi olla jo kylmä, joten löysin Ikeasta vilttejä vieraille, jos haluaa pihalla olla välillä.



Kannujakin löytyy useita, mutta edukkaita ja teemamme sopivia löytyi yksi. Perinteinen pullo. Jos haluaa hienommaksi, voihan siihen esim juuttinarua pyöritellä ympärille.



Eikä parane unohtaa niitä Ikean Knoppa lakanoita pöytäliinaksi -ideaa! Pitäisi melkein ostaa yksi ja katsoa kuinka ohutta se lakanakangas on, että soveltuuko se omiin häihin mitenkään.

Vielä kun tuo mieskin innostuisi näistä asioista, niin olisi aika kiva! 😄

                                         Mitä olette bonganneet Ikeasta omiin häihin?

2 kommenttia:

  1. Hei tiedätkö onko nuo Glimmat poistumassa valikoimasta kun niitä ei ole enää netissä ja näyttävät olevan alennuksessa..? Minä olisin halunnut niitä häihin, mutta ei ole likellä Ikeaa mistä ehtisi hamstrata mikäli ne nyt poistuvat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelin kyllä itsekin tuota alennusta, mutta en sen enempää jäänyt pohtimaan. Mikäli netistä ei niitä löydy, niin voisin kuvitella että ovat poistumassa. Ei siinä mun silmiin mitään infoa asiasta näkyny kaupassa. :(

      Poista