sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Hääpaikan metsästys vol1. Hoiskon maamiesseurantalo


Kävimme tänään katsomassa Hoiskon maamiesseurantaloa Alajärvellä. Siskoni on siellä viettänyt häänsä, joten paikka oli minulle ihan tuttu, mutta ei miehelleni.

Paikka on iso, mahtuisi n. 200 hengenkin häät viettää, toki silloin olisi hieman ahdasta jo. Nyt paikassa oli isossa salissa vieraille 120 penkkiä laitettuna ja tilaa oli hyvin. Buffet-pöytä erillisessä huoneessa, joten pitopalvelu voisi sen melko vaivihkaa laittaa kuntoon. Keittiöön oma ovi, joten pitopalvelun ei missään välissä tarvitse kulkea vieraiden näkösällä. Bändikin pääsee lavalle omasta ovesta, joten niitäkään ei silloin näkösällä olisi ennen kuin tarvitsee. Keittiössä hyvä varustus, jääkaappeja kaksi isoa ja kellarista löytyy vielä lisää, sekä pakastin. Astioita n. 200 hengelle, lautasia, juomalaseja, kahviastiasto. Ei kuitenkaan punaviinilaseja tai kuohuviinilaseja. Pöytäliinoja paikaltakin saa käyttöön, mutta siitä sitten erillinen maksu (eli käytönnössä pesulakulut). Vuokra-aika oli mielestäni sopivan pitkä, maanantaista maanantaihin ja tällä hetkellä 450e (talviaikaan 1000e lämmityskulujen vuoksi). Ehtii hyvin siivoamaan paikan kunnolla ja sisustaa niin kuin haluaa. 

Mitään ei paikkaa esitelleen miehen kanssa juteltu kuvausasioista, joten kun hän lähti viettämään isänpäivää, otin puhelimen esille ja aloin kuvaamaan videota anopilleni. 




Tässä pari kuvaa myös salista.






Vessoja on kolme. Miesten puolella pisuaari ja kaksi koppivessaa. Naisten puolella kolme koppivessaa. Yksi invavessa. 

Ulkoa paikka ei ole kovin edustuksellinen hilseilleen maalin vuoksi, mutta sisätilat ajavat mielestäni asian.

Ensi viikolla katsastalle Idänpään torpan Hämeenlinnassa ja Hattulapirtin Hattulassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti